Milano Moda Haftası’nda açılış günüm, hastalığımı atlatmaya çalışarak geçti desem ne kadar inandırıcı olur? Sokaklarda bol bol fotoğraf çektirip sürekli bir şeyler paylaşan bu adam, aslında Milano’daki ilk günlerini yatakta geçirecek kadar kötü durumdaydı ancak yine de ucundan kıyısından birşeyleri takip etmeye çalıştı.
Hogan tarafından sunulan Sonbahar/Kış 2015 koleksiyonu, moda haftası genelinde gördüğümüz maksi çizme trendinin açılışını yapıyor gibiydi. Tabi böyle bir bacak boyunun olup olmadığı tartışılır ancak bu çizmeleri podyumda görmek keyif vericiydi. Farklı renk ve materyallerin bir arada kullanıldığı koleksiyonda öne çıkan mavilere ise ayrıca bayıldım.
Mambrini‘nin bir çiçekçi / kafede sunduğu Sonbahar / Kış 2015 koleksiyonu ise markanın klasikleşen pleksi platformlarının yanı sıra el işçiliği kelebeklerle süslenmiş topuklularını da takdim ediyordu. “Yerim ben bunu yaaa..” diyecek kızlarımız düşünülerek masaların üzerinde servis edilen ayakkabıları paylaştığımda gelen yorumlardan anladığım o ki, bu modeller epey bir iş yapacak.
Pazartesi sabahını olumlu bir ruh haliyle karşılamak için çiçekler ve ayakkabılardan daha güzel bir seçenek olabilir miydi? Sanmam.
* Is there a better way to greet this Monday morning rather than Mambrini’s butterfly shoes, Hogan’s trendy maxi boots and some colorful flowers from Milan streets? Don’t think so. Enjoy!
Leave A Reply