• Blog
  • About
Motivational Monday – Golden Touch
02/09/2013

Geçen hafta “All Black” diyerek karalar bağlayan bendeniz, bu hafta altından bir dokunuşun peşine düştüm. Söz verdiğim gibi, bu defa bu sayfanın takipçisi kadınlara ilham verecek bir seçkiyle karşınızdayım.

Golden Touch için seçtiğim ürünlerde asil bir dokunuş ve ölçülü bir başkaldırış bir araya geldi. Bu haftanın motivasyon kaynağı ürünleri:

Yaklaşan sonbaharın habercisi Alexander McQueen örgü elbise, bitmek bilmeyen çivi trendinin baştan ayağa yansıması olan Valentino taç ve Christian Louboutin ayakkabılar, birbirini tamamlayan Chloe yüzük ve küpeler, olabildiğince sade Victoria Beckham el çantası ve sayfalarından sokak stili taşan “The Sartorialist”.

Motivational Monday - Golden Touch

* After getting “All Black” last week, I decided to pursue a golden touch. As promised, here I share Motivational Monday’s first womenswear edition. “Golden Touch” reflects a mixture of a noble touch and a content uprise. 

Here we have on the menu: Alexander McQueen knit dress, Valentino spiked headband, Chloe ring and earrings, Christian Louboutin spiked shoes, Victoria Beckham hand bag and “The Sartorialist”. 

Paylaş

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
  • Twitter üzerinde paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
Share

FASHION

You might also like

Londra’dan Trend Notları
24/03/2017
Favori Ayakkabılarım (Erkek Ayakkabı Önerileri)
24/03/2017
Minimalist ve Şık
24/03/2017

Leave A Reply


Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et



© Copyright Fashionably Digital Adventures 2020