• Blog
  • About
Emma Wats-goin-on ELLE UK November
05/10/2011

Bunu aynen de başlıkta yazdığım gibi sormak istiyorum. ‘Ne oluyor Emma’cığım, sana neler oluyor?’ ELLE UK Kasım 2011 sayısında da kapakta görüyoruz kendisini. Sadece üyelere ulaşan yukarıdaki özel kapağa bakıp, iç geçirip; aşağıdaki ‘bizim gibi raftan dergi seçen moda meraklıları’ için hazırlanan kapağa dönelim. Bizim ‘ufak, sevimli, tatlı’ kız bir ara moda dergilerinin kapaklarında ‘seksi’ olmaya çalışıyordu ama burada bambaşka bir tarz ile beni şaşırtacak kadar farklı bir duruş sergilemiş. Siz ne düşündünüz?

* I wanna ask this right on: ‘Emma, What’s Going On?!  She’s on the cover of ELLE UK November 2011 issue now! The first visual is subscribers version – which I like ; the later one is newsstand version – which I doubt! I mean, lots of magazines tried to make this lovely young woman reflect as a ‘sexy’ one whereas this cover points to another direction : sophisticated, strong, alittle bit cold yet still colorful! What do you think of it?  

Paylaş

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
  • Twitter üzerinde paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
Share

FASHION

You might also like

Londra’dan Trend Notları
24/03/2017
Favori Ayakkabılarım (Erkek Ayakkabı Önerileri)
24/03/2017
Minimalist ve Şık
24/03/2017

6 Comments


funda
05/10/2011 at 10:31
Reply

Emma’yı seviyorum ben! Bi de yeni header çok başarılı olmuş:)



    koraycaner
    05/10/2011 at 11:50
    Reply

    Ben de severim o yüzden şaşırdım :)) Bu arada teşekkür ederim :))

ALIŞVERİŞ CİNİ
05/10/2011 at 11:44
Reply

Emma tatlı kız ama seksi olmaya çalışınca itici. Kendin gibi ol deyip aklını başına devşirmesini saglayacak biri gerek 🙂

Bu arada az önce bir açtım eski design sonra 2.ye tıkladım yeni design 🙂 Yenisini ben cok sevdim, beyaz beyaz iç açıyor. “Fashionably digital” daha iyi bir slogan olamazdı!



    koraycaner
    05/10/2011 at 11:51
    Reply

    Ben gidip aklını başına devşirmesini sağlamaya gönüllüyüm :p Teşekkür ederim Cin’cim, değişiklik iyidir :))

Serdar
08/10/2011 at 00:05
Reply

Özüne dönmüş genç Hermione’miz. Yaşını yaşamalı. Ben çook seksiyim pozlarını çok itici buluyordum. =)) Koray yeni tasarım, header’ın harika olmuş.



    koraycaner
    08/10/2011 at 17:16
    Reply

    Yaşını yaşıyor da işte bazen çok farklılaşıyor. 🙂 Teşekkür ederim bu arada.

Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et



© Copyright Fashionably Digital Adventures 2020