• Blog
  • About
Shiny and New
12/04/2015

Shiny and New

Son zamanlarda gördüğünüz gibi sarı ve lacivertin hakimiyeti (!) gündemimden düşmüyor. Bu defa renklerin arasına gri de ekleniyor. Güneşin varlığıyla sevindirdiği, havanın serinliğiyle hayal kırıklığı yarattığı bir öğlen vaktinde, Maçka’ya doğru uzanan caddede, ardı ardına dizilen araçların yarattığı gürültüyü unutarak bir çeşit kutlamanın içinden geçiyorum.

Yaklaşan yeni yaşımın, gelir gibi yapan güneşli havaların, gardırobuma yeni eklenen güzelliklerin kutlaması. Gerçi benim kutlama yapmam için herhangi bir bahaneye ihtiyacım yok. “Deliye her gün bayram.” düsturuyla yaşamanın sonucu olsa gerek.

İşin stil boyutuna gelecek olursak; benim için kararsız havalar kat oyunları demek. Bu kombinde de kollarını kıvırabileceğim spor bir gömlek, üzerine puf yelek, üzerine ince bir trençkot ile katlar arasında geziyorum. Havanın kararsızlığına göre katlarımı azaltıp çoğaltabiliyorum. Gardırobumun en yenilerinden Alexander Wang şapka, bu stili biraz daha sporlaştırırken New Balance ayakkabılarım renkleri dengeli bir şekilde kullanmamı sağlıyor. (Ne yalan söyleyeyim, bu renk bir spor ayakkabı kullandığımı gören arkadaşlarım çok şaşırdılar – ki sanırım benden hep farklı renkler görmeye alışkınlar – fakat ben bu ayakkabıları çok beğendim.) Yeni merakım Misfit Shine, bu çekim boyunca ne kadar enerji harcadığımı ölçüp gece ne kadar iyi uyuduğumu bana anlatıyor. Son yenilikse Tom Ford’un severek kullandığım kokusu Noir’dan bir sonraki adım olan Noir Extreme – ilk izlenimler gayet başarılı, hem bende hem de koklayanlarda.

Mavinin bana çok yakıştığını düşünsem de arka arkaya mavileri paylaştıkça kendimi “Stil Sahibi Şirin” gibi hissetmeye başlıyorum. Sanırım bir süre bu renkleri kullanmaya ara vermeliyim. (Eğer ürünleri merak ederseniz, hepsini fotoğrafların altındaki bölümde bulabilir, markaların sitelerine giderek inceleyebilirsiniz.)Shiny and New Shiny and New Shiny and New

Coat: Hatemoğlu // Shirt: Gap // Puff Vest: Altınyıldız // Cap: Alexander Wang

Denim: NetWork // Shoes: New Balance // Backpack: Haerfest

Bracelet: Misfit Shine // Fragrance: Tom Ford Noir Extreme

 

* I know, I have been sharing “blue” oriented outfits lately. However, this time, I insert some natural hues into the mix. I celebrate many things at once; my upcoming birthday, shiny and new products I added to my wardrobe, the late spring we live in. In this afternoon I share, I was into a layering game with a flower-print shirt, a puff vest and a great trenchcoat. In order to “balance” the look, I used my newest sneakers. Adding a sportive touch with a shiny cap, I emphasised the active lifestyle I am trying to pursue. Although I believe that blue is my color, I’ll give you a break on blue outfits in order to not-to-look like a “Stylish Smurf”.

Paylaş

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
  • Twitter üzerinde paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
Share

FASHION

You might also like

Londra’dan Trend Notları
24/03/2017
Favori Ayakkabılarım (Erkek Ayakkabı Önerileri)
24/03/2017
Minimalist ve Şık
24/03/2017


© Copyright Fashionably Digital Adventures 2020