• Blog
  • About
Milan Fashion Attack – Burberry Prorsum
31/01/2012

Son bir kaç sezondur Burberry Prorsum defilelerini internet üzerinde canlı yayında izlerken bir yandan da ‘Bir gün gelsin ve ben bu defileyi canlı canlı izleyebileyim!’ diye düşünürdüm. Hazır Milan Fashion Attack modundayım, bu hayali gerçekleştireyim dedim. Benim üçüncü defilem, koleksiyonunu fazlasıyla beğendiğimi belirtmeden geçemeyeceğim Burberry Prorsum defilesiydi.

Defile alanına vardığımda Türkiye’den defileyi izlemek üzere orada bulunan ekibi bulmam o kadar kolay oldu ki! Gülüp eğlenen, fotoğraf çektiren, ortama enerjisini en iyi yansıtan ekip bizimkilerdi desem yalan olmaz. Istanbul’dan bu defileye özel olarak gelen Murat Boz, Burcu Esmersoy ve Oben Budak fazlasıyla şık görünüyorlardı, sebebi belli: baştan aşağıya Burberry Prorsum giyiyorlardı tabi ki. Bunu iltifat olsun diye söylemiyorum, dilerseniz sürekli bu üçlünün etrafında dolaşan magazin fotoğrafçılarına sorabilirsiniz şıklıklarını ve ortama kattıkları enerjiyi.

Bu eğlenceli girişin sonrasında şu hep özendiğim ‘Burberry Prorsum’ defile alanındaydım! Sağa sola bakıp şaşkın çocuk heyecanımı atlattıktan sonra defileyi beklemeye başladım. Tesadüf ki Oben ile yerlerimiz birbirimize yakın, fırsat bu fırsat uzun bir sohbete daldık. Hem defile alanından hem ünlülerden hem genel olarak moda haftasından bahsederken bir anda cep telefonuma mesajlar düşmeye başladı, ‘Kameralara gülümseyin!’ tadında. Meğer biz orada sohbet ederken defile öncesi canlı yayın başlamış, bilgisayar başında defileyi bekleyenler de dakikalarca bizi izlemişler! Eh, ekranları seviyoruz, yalan yok! Ancak bu arada  ‘Nerede bu kamera? Rezil olmayayım da..’ diye düşünmedim dersen yalan olur. Sağa sola bakınırken gördüyseniz beni, bilin ki budur sebebi.

Sonra bir anda ışıklar söndü, yağmurların içinden Burberry Prorsum erkekleri çıkıverdi. Defilede bir bir podyuma çıkan parçaların renkleri, dokuları ve bütünlüğü beni o kadar çok etkiledi ki, Burberry Prorsum defileleri arasında yeni bir favori bulduğumu söyleyebilirim. Birkaç dakikalık renk ve doku cümbüşü, yerini ‘Bitti mi? Ben daha fazlasını istiyorum..’ cümlesine bıraktı. Bu da benim şansım olsa gerek, daha fazlasını isteyip dururken defile çıkışında Burberry ekibininden bir yetkili beni showroom’da ürünleri daha yakından incelemeye davet etti. Bu fırsat kaçar mı? Ertesi gün soluğu Burberry Prorsum tasarımlarının içinde yüzüp hayranlığımı defalarca dile getireceğim showroom’da aldım. Şunu söylemeliyim ki elde boyanmış özel şemsiye başlıklarından çok renkli çantalara kadar pek çok ürün ‘Beni almak için sabırsızlanacaksın!’ diye bağırıyordu. Karşılık vermemek olur mu? Ben de onların kulağına eğilip ‘Daha çok para kazanayım, hepinizi alacağım!’ diye fısıldadım. Hem ürünleri yakından inceleyebilmek hem Burberry ekibiyle yakından tanışabilmek benim için muhteşem bir deneyimdi. Showroom’dan hiç ayrılmak istemediğimi söylememe gerek bile yok sanki.

Defile öncesinden, podyumdan ve en önemlisi showroom’dan fotoğraflar aşağıda. Benim ayıla bayıla izlediğim defile videosu da bu yazının sonunda. Bir dahaki Burberry deneyimi? Belki o da yakındadır, kim bilir?


* Burberry Prorsum presented one of the best collections in Milan. I should admit that the colors, patterns and overall emotion got me at first sight! When I have arrived at Corso Venezia 16, it was not hard to detect Turkish guests since there was great energy flowing from that side of the hallway! Turkish popstar Murat Boz, TV host and fashionista Burcu Esmersoy and columnist/DJ/editor Oben Budak (so many titles at once! 😛 ) were ready to watch Burberry Prorsum fashion show with head-to-toe Burberry Prorsum looks. After some fun chat, we have settled for the show and I started having messages from my friends back in Turkey as ‘Smile to the camera!’. What? Which camera? What’s going on? I learned that while waiting for the show, live stream has been showing our long chat with Oben for several minutes and everyone in the world was witnessing that! So cool! 

Then suddenly, the rain came; bringing many fabulous looking Burberry Prorsum men! I can not explain how much I loved this collection, really! Some minutes later, I was all like ‘Really? Finished? I want more!’ and I guess I’m kinda lucky; Burberry people invited me to the showroom to see more!  It was a great pleasure to see everything that close and chat with the Burberry team, thanks again!

So here you can see some close-ups from the collection, pre-show photos and more. Below all the photos, you can watch the whole show – hope you enjoy it as I did, live in Milan. Another round of Burberry experince? Why not? 

 

Paylaş

  • Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
  • Twitter üzerinde paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
  • WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
Share

FASHION  / MILAN FASHION ATTACK

You might also like

Londra’dan Trend Notları
24/03/2017
Favori Ayakkabılarım (Erkek Ayakkabı Önerileri)
24/03/2017
Minimalist ve Şık
24/03/2017

13 Comments


Vedat
31/01/2012 at 17:34
Reply

Gözlemlerin çok hoş.Defileyi tekrar tekrar soluksuz izledim.Kombinlere bayıldım ve aralarından çoğuna bu benim olmalı!dedim.Umarım ilerde Burberry Prorsum defilelerini canlı izleme şansını yakalarım.



    koraycaner
    04/02/2012 at 18:20
    Reply

    Çok teşekkür ederim 🙂 Ben de pek çoğunu almak istiyorum!

mervee
31/01/2012 at 21:13
Reply

Seni kıskanmaktan başka bir şey hissedemiyorum galiba şuan 🙂 Ekran karşısında izlerken durdurulamaz heycanlar yaşatan defileyi canlı canlı izlemek,ımmm mükemmel bi şans değil de ne:)



    koraycaner
    04/02/2012 at 18:20
    Reply

    Evet, hem şans hem de büyük bir eğlence 🙂

lulu's life
01/02/2012 at 19:00
Reply

O davetiyeye can kurban :)))



    koraycaner
    04/02/2012 at 18:20
    Reply

    El yazısı falan 🙂

ESRA
02/02/2012 at 16:35
Reply

SÜPER ORADA OLMAK İSTERDİM ÇOK!!! MURATIN YANINDA DA!:P HEHE… BU ARADA ÇOK KEYİFLİ BİR BLOG!;)



    koraycaner
    04/02/2012 at 18:20
    Reply

    Murat’ı söyleyen kaçıncı kişisin bir bilsen 😛

Fazılhan
04/02/2012 at 02:18
Reply

Ben de seni Pelin’in blogunda gördüm ve bu Mükemmel havalı olayı duyunca damladım tabi ki :3 ama kıskançlıktan ölüyorum 😀 Devamını da bekleriz artık 😉



    koraycaner
    04/02/2012 at 18:21
    Reply

    Teşekkür ederim 🙂 Devamı geliyor 😉

F.G
04/02/2012 at 17:29
Reply

Bu yazıyı günlüğüne saklayıp, defiliede ne gördüğünü anlatsaydın bari! Yani ok hoş gitmişsin bu da bir başarı, ama bi baksaydın defilie yormu nasıl yazılır… Sonuçta moda blogger’ım diye geçiniyorsun! Ingilizce yazmaya çalışman iyi bir şey, ama 13 yaşında amerikalı bir kız değilsen ‘Like’ kalimesini günlük hayatında bile kulanman yanlış, yazıda yazmak ayrı gülünç!

Bu yorumu yayılaman için yazmıyorum, bunu bitchy ama positive criticism olarak alıgasan senin yayarına!

Öptüm!



    koraycaner
    04/02/2012 at 18:22
    Reply

    Burası benim günlüğüm zaten 🙂 Defilede gördüklerim zaten videoda mevcut, herhangi bir ‘defile yorumu’ iddiam yok, beklentiyi günlük seviyesinde tutmak lazım bazen 🙂

    Yorum için teşekkür ederim, when I first saw that comment, I was all like ‘ooh!’ 🙂

Voodoogirlsthriftstore
24/02/2012 at 12:40
Reply

oOO men! What the hell is goinon at theree 😛 ne kadr güzel şeyler yapmışsın.. Ama yapışıp kaldığım çantalarr… o zımbalı clutchımsı hardal olaann nasıl bir güzelliktir.
sevgilerr



Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et



© Copyright Fashionably Digital Adventures 2020