- 1,just 1
- 1-on-1
- 2-on-1
- Everyone-on-1
- Groupie
Hayattaki ilişkilerimiz tamamen bu 5 eksende ilerliyor, dönüşümlü.
1,just 1 sezonlarımız yalnızlıktan başımızın döndüğü, sevgili-arkadaş gibi birilerini deli deli aradığımız dönemler oluyor. Bu dönemin fazla uzaması durumunda insanın şakülü kayabilir, ayı çıkabülü daş düşebülü..
1-on-1 evresinde sabit bir kişiye karşı sevgi beslenir falan. Hani böyle monogamik takılırsın, platonik takılırsın, ilişki insanı olursun. bu ilişkinin reklamını yaparsın tabi ki, herkesi sonsuuuuuuz bir ilişkin olduğuna inandırarak. 1 kişiden kaynaklı 3493857259045 dert ile boğulup yine de façayı bozmamaya çalışmak da bu evreye denk düşer.
2-on-1 diyince bir algı sorunu yaşanabilir ancak burada bahsettiğim 2-kadın-1-adam klişeleri veya bunların yansımaları olan durumlar. Başka bir paralelden gidecek olursak arakdaş gruplarında da kutuplaşmak örnektir bu 2-on-1 zamanlarına. 3 kişilik kız grubunda 2-güzel-1-çirkin bölünmesi durumunda çirkin olan kızcağıza yazık olur mesela.
Everyone-on-1 sürecinde herkes ve her şey düşmanıdır bünyenin. Ya da herkese ve her şeye karşı sevimsiz bir ısrarcı kin beslemektedir kişi. Çok üzerinde durmak istemediğim bir süreç. Ühü-hü-hü!
Groupie ise bir önce bahsettiğimiz Everyone-on-1 sürecinin ilahi adaletle yoğrulmuş hali.Sadece insancıklar değil, yeryüzündeki mahlukat , hatta God Himself – ki kıdem sırasunda malumunuz en yukarıda, çeşitli zamanlarda oyuna çok feci dahil olur ve tabi ki gücü-kendinden olduğu için senin onun karşısında bir skor elde etmen tahayyül bile edilemez. Hamdü senalar olsun.
So?
hayattaki ilişkilerimiz = hayat ile ilişkilerimiz

Leave A Reply